• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni glumac iz "Kose" oduševljen u Novom Sadu: Ovo je SJAJNO! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Mjuzikl "Kosa" reditelja Petera Telihajija premijerno je izveden u petak uveče u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Oskarovac Džon Sevidž bio na premijeri i zaigrao sa glumcima.

"Daaaj nam sunca, daj nam sunca, daaaj", glasi refren jedne od najpopularnijih pesama svih vremena - iz filmskog mjuzikla "Kosa", koji je mnogim generacijama, pogotovo onim rođenim 50-im, 60-im, pa i 70-im godinama prošlog veka, bio nezanmenljiv deo odrastanja i sazrevanja.

Ovaj mjuzikl se i danas izvodi u raznim pozorištima širom sveta, a u Novom Sadu je u Pozorištu mladih, u petak uveče održana premijera, kojoj je prisustvovao i oskarovac Džon Sevidž, koji je glumio Kloda Bukovskog u originalnom filmu Miloša Formana iz 1979. godine.

Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri podelio je na svom Twitter nalogu utiske sa premijere i scenu kada je Sevidž oduševljeno istrčao na scenu i grlio se sa glumcima i zaplesao.


"Sjajno je što radite ovaj šou. Znači mi to što sam sa vama sada. Nosite ovu muziku za budućnost, za sve, iz svojih crca. Tako je lepo videti vas kako ovo radite. Jeeeeeej", usklknuo je Sevidž.

U predstavi učestvuju glumci Pozorišta mladih i Novosadskog pozorišta, kao i studenti glume novosadske Akademije umetnosti.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

nenasilje je najveća vrlina

legendarni glumac iz ‘lovac na jelene’

SERIJE