• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Monodrama "Žizela" premijerno u BDP-u

Monodrama "Žizela", po tekstu Radivoja Bojičića i u režiji Save Radovića, biće premijerno izvedena 4. februara na maloj sceni Beogradskog dramskog pozorišta (BDP).

Monodrama "Žizela", po tekstu Radivoja Bojičića i u režiji Save Radovića, biće premijerno izvedena 4. februara na maloj sceni Beogradskog dramskog pozorišta (BDP).

Žizelu tumači Marta Keler, koja je za ulogu u filmu "Virdžina" Srdjana Karanovića na medjunarodnom filmskom festivalu u Berlinu 1991. godine osvojila najznačajniju evropsku nagradu za glumu, "Feliks".

Radović je kazao da je "Žizela" savremena crnohumorna komedija o mladoj, svestrano talentovanoj i obrazovanoj ženi, inženjeru elektrotehnike, balerini, pijanistkinji, poligloti, gimnastičarki i u ranoj mladosti veoma uspešnoj glumici koja se u jednom periodu života, sticajem okolnosti, bavila i poslovnom pratnjom.

"Suočavajući se sa javnim mnenjem, ona izlazi na jednu konferenciju za štampu i iznosi svoja iskustva ilustrujući ih odlomcima iz svojih filmova, rekonstruišući svoje neuspele prijemne ispite na Akademiji, inscenirajući neke zanimljive momente iz života i predstavljajući neke od svojih mušterija u poslovnoj pratnji", rekao je Radović.

Marta Keler, kojoj je ovo tek druga uloga u pozorištu, kazala je da je veoma srećna što će premijera biti izvedena u BDP-u jer, kako je objasnila, to je pozorište u kojem je osetila "jednu neverovatnu energiju".

"Veoma sam uzbudjena da posle deset godina stanem na scenu i vidim sebe iz nekog drugog ugla. To je nešto što sam stvarno želela. Ipak je pozorište posebna priča", rekla je ona.

(Tanjug)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

vladan

To kralju, da se znas sta je srpski inat... do kraja care...

Joca

I ova majca mu lepa, i uspešna.

SERIJE