• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udobno se smestite: Pozorište se seli u vaše domove!

Izvor mondo.rs

Kralj Ibi, Buba u uhu, Mletački trgovac, Očevi i oci, Velika drama su samo neki od predloga, a vi izaberite svoju omiljenu pozorišnu predstavu i uživajte!

 Pozorište u vašem domu RTS Izvor: RTS

Od prvih snimaka predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz 1967. godine, do Bitefa - na YouTube kanalu Kulturno-umetničkog programa RTS-a, među 144 video zapisa svako će naći nešto za sebe.

Na RTS Planeti čekaju vas kultni pozorišni komadi poput "Velike drame", "Klaustrofobicne komedije", "Nije smrt biciklo da ti ga ukradu" i mnogih drugih.

Možda će vas zanimati

Vreme koje provodite kod kuće iskoristite da upotpunite svoje pozorišno iskustvo. Nadoknadite ono što ste zbog brojnih obaveza propustili, saznajte kako su stvarali velikani domaćeg teatra, pogledajte kako na pozorišnoj sceni glume junaci vaših omiljenih filmova i serija, ili jednostavno ponovo uživajte u komadu koji vas je uživo dirnuo ili razveselio.

Dragocena teatarska svedočanstva iz bogatog arhiva Radio-televizije Srbije i delovi ciklusa "TV teatar" koji podrazumeva snimke pozorišnih predstava prilagođene TV publici, dovešće u vaš dom najbolje domaće umetnike.

Nezaboravni Bata Stojković i Zoran Radmilović, Ljuba Tadić i Nikola Simić, Rade Šerbedžija, Svetlana Bojković, kao i mlade zvezde poput Miloša Bikovića i Vuka Kostića, svake večeri igraju za vas.

Uz tekstove najvećih domaćih i svetskih pisaca poput Nušića, Sterije, Šekspira, Molijera, Oskara Vajlda, Strindberga, Bulgakova, Borislava Pekića, Ljubomira Simovića, Slobodana Selenića, Aleksandra Popovića, Dušana Kovačevića, Siniše Kovačevića i stvaralaštvo reditelja koji su obeležili domaću pozorišnu umetnost, oplemenite dane koji nas očekuju. Kada vreme izolacije ostane iza nas moći ćete da se pohvalite bogatim teatarskim znanjem.

Bez obzira na to da li živite u Beogradu, Kragujevcu, Leskovcu, Užicu, Šapcu, Kruševcu ili Novom Sadu, saznajte šta nude pozorišne scene širom Srbije.

Uživajte, zabavljajte se, oslobodite maštu i emocije i zašto da ne - lepo se obucite. Jer, od večeras, pozorište dolazi u vašu kuću.

PROČITAJTE I OVO



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE