• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dani Beograda od 16. do 19. aprila

Manifestacija kojom se tradicionalno proslavlja "april u Beogradu" trajaće od 16. do 19. aprila, i obuhvatiće mnoge kulturne, zabavne i sportske događaje.

Manifestacija kojom se tradicionalno proslavlja "april u Beogradu" trajaće od 16. do 19. aprila, i obuhvatiće mnoge kulturne, zabavne i sportske događaje.

"Ove godine, želeli smo da program približimo svim uzrastima i socijalnim statusima, kao i da ga iznesemo na prigradske teritorije", rekla je predsednica Programskog odbora i pomoćnik gradonačelnika Radmila Hrustanović.

Poseban akcenat ove godine stavljen je na kulturnu promociju boemske četvrti Skadarlije. Biće upriličeni obilasci sa turističkim vodičima, čitanje "Skadarlijskog kodeksa ponašanja", kao i razne humanitarne i kulturne akcije.

Program za najmlađe obuhvata nekoliko pozorišnih predstava - "Brankov urnebes" Pozorištanca Puž, "Maks Metalik" Belef centra i Pozorišta lutaka "Pioniko".

Uz Dane Beograda, dešava se još nekoliko paralelnih manifestacija. Među njima je Beogradski maraton, ali i završnica regionalne košarkaške lige NLB. Utakmice polufinala i finala biće odigrane u Beogradskoj areni, a najboljim učenicima i talentovanim mladim sportistima biće podeljeno 2.500 besplatnih ulaznica za ovaj sportski događaj.

Pošto Dani Beograda koincidiraju sa Uskrsom, svečani Vaskršnji koncert uz veliki vatromet u hramu Svetog Save biće direktno prenošen na Radio-televiziji Srbije.

Ceremonija dodele godišnjih Nagrada grada Beograda u 14 kategorija biće održana 17. aprila u svečanoj Sali Skupštine grada, uz direktan prenos na Studiju B.

U nedelju, 19. aprila, vrata beogradskog Zoološkog vrta biće besplatno otvorena za sve posetioce.

Tu su i izložbe, koncerti, turistička razgledanja, arheološke ture, humanitarne akcije... Kompletan program Dana Beograda pogledajte OVDE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE