• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Studentkinja prve godine imala najbolji "rad iz karantina"!

Autor Dragana Tomašević

U Galeriji Fakulteta likovih umetnosti (FLU) u Beogradu, otvorena je izložba studentskih radova sa odseka Novi mediji nastalih tokom karantina.

 Telekom Srbija nagrada za najbolji studentski rad Izvor: MONDO / Telekom Srbija

Telekom Srbija je i ove godine obezbedio novčanu nagradu za najbolji studentski rad koja je pripala studentkinji prve godine Tamari Spasojević Tadiji.

Odluku o najboljem radu doneo je žiri u sastavu Darka Radosavljević, direktorka nezavisne umetničke asocijacije Remont, Slađana Petrović Varagić, istoričarka umetnosti, i Dragan Protić Prota, umetnik iz grupe Škart.

Možda će vas zanimati

Uz podršku Telekoma Srbija u vidu specijalne nagrade za najbolji rad, koja je ove godine dodeljena po četvrti put, studentima je omogućeno da, koristeći nove medije i nove oblike komunikacije, istražuju savremene umetničke izraze u kojima se sve čvršće prepliću raznovrsne umetničke forme, tehnologija i telekomunikacije.

Nagrađeni radi pod nazivom "Deathmatch" se, prema oceni stručnog žirija, izdvojio višeslojnošću, promišljenim sukobljavanjem različitih stvarnosti, virtuelne, društvene i lične. Nagrađeni rad „"uspeva da izbegne pasivni dokumentarizam i kroz umetnički aspekt aktivira novi javni prostor“", navodi se u obrazloženju žirija

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE