• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEČIĆ IZBAČEN IZ PREDSTAVE: Kolege neće da sarađuju s njim zbog Danijele Štajnfeld - odbrusio "Ne trebate mi!"

Autor Dragana Tomašević

Beogradsko dramsko pozorite obavestilo je glumca Branislava Lečića da prekidaju saradnju sa njim.

Uprava Beogradskog dramskog pozorišta odlučila je da glumca Branislava Lečića isključi iz predstave "Kad su cvetale tikve", a sve zbog glumaca ovog pozorišta koji su to tražili, a na tu ideju su došli zbog priznanja glumice Danijele Štajnfeld da ju je stariji kolega silovao.

"Dragi Leko, Jug je pokušao da te dobije, verovatno si u gužvi. Imamo jednu nezgodnu situaciju, jer je danas na inicijativu dela glumačkog ansambla, njih 17 potpsalo peticiju da ne žele da igraš u Tikvama dok se situacija ne smiri. Njih 14 je bilo uzdržano. Žao nam je zbog svega, u dogovoru i sa Skerlom alterniraćemo te do daljneg možeš se čuti sa Jugom kada budeš u prilici", piše u poruci koju je Lečić dobio,a potom objavio na društvenim mrežama uz svoj odgovor.

Možda će vas zanimati

"Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam sta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni sta je pravo, a ni pravda. Neka me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti!"

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo

Komentari 73

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Veca

Nikakva istina nije otkrivena, covek je u svojstvu gradjanina sam trazio poziv na saslusanje i poligraf, a sa druge strane u medjuvremenu shvatismo nekakvu drugu istinu..kakvi smo mi to ljudi..pa mi dobismo toliko toga, a da nismo ni trazili. Do jucerasnje kolege i prijatelji osudise neosudjenog kolegu i prijatelja, bez trunke savesti, ne izbrojivsi ni do 10. Nama niko drugi ne moze da naskodi, koliko mozemo mi sami. Ovo je gore od svakog zlocina. Ovo je jedna cistka, u kojoj su bestidno popadali svi ti koji pucase u nevinog coveka! A odsustvo sramote, je prvi znak gluposti, rece jedan veliki covek!

Miloš

Leča je i sam kriv za ovo. Setimo se da je jedan od prvih koji je skočio na Miku, koji je zagovornik liberalizma i feminizma, pa eto mu ga sad. Mene sad samo zanima da li će ovo prerasti u srpski MeToo i u sezonu lova na muškarce, nadam se da neće. Da li je kriv ili nije, o tome će odlučiti sud. A što se Danijele tiče, mogla je sačekati još otprilike jedno isto vreme sa prijavom, kada ju je tako revnosno podnela sad.

sosa

du ako nesto znaju, ovako to izgleda kao osveta ljubomornih kolega. Ipak je ovo Balkan.

SERIJE