• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLE BEČA BEOGRAD: Otvaranje izložbe grupe umetnika u galeriji FLU

Grupa umetnika koju čine Jelena Micić, Marijana Ćurčić, Uroš Zvizdić i Žarko Aleksić izlaže svoje radove u Galeriji FLU u Knez Mihailovoj ulici.

 izložba u galeriji FLU Izvor: Mondo

Otvaranje izložbe je 5. avgusta u 19 časova (Knez Mihailova 53) a radovi će moći da se pogledaju do 16. avgusta radnim danima u periodu od 15 do 20 časova.

Izložba pod nazivom Tranzit je odgovor umetnika na sadašnje tokove i teme. Ekperimentalnog je karaktera i predstavlja nastavak saradnje koja je započeta izložbom ALFA u Galeriji Fakulteta likovnih umetnosti u Beču Aquarium 2019. godine.

JELENA MICIĆ diplomirala je na Akademiji likovnih umetnosti u Beču na odseku za Taktilnu skulpturu. Ovogodišnji je dobitnik prestižne nagrade za mlade umetnike Mangelos.

ŽARKO ALEKSIĆ u svom umetničkom radu bavi se istraživanjem umetnosti kroz nauku (Art and Science). Trenutno radi na Univerzitetu za primenjenu umetnost u Beču, na Departmanu za umetnička istraživanja.

MARIJANA ĆURČIĆ završila je Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu na slikarskom odseku. Do 2021. godine je radila kao koordinator Galerije Reflektor u Užicu, uporedo baveći se samostalnim umetničkim radom kroz različite medije.

UROŠ ZVIZDIĆ je vizuelni umetnik koji se pored umetničkih istraživanja bavi edukativnim radom a polje istraživanja mu je instalacija.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE