• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beogradski festival igre od 9. do 23. aprila

Sedmo izdanje BDF-a otvoriće dve predstave iz Italije, u koreografiji Maura Bigoncetija.

BDF će, kao i proteklih godina, predstaviti značajne baletske i savremene plesne kompanije, poznate koreografe i najaktuelnije produkcije.

Italijanski "Alter baleto" izvešće "Kao udisaj" i "Zemlju" u Centru "Sava" 9. aprila, a narednog dana gostovaće u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu sa predstavom "Certe notti".

Opera "Madlenijanum" ugostiće 11. aprila Nacionalni balet Pekinga sa predstavom "Bahok" Akrama Kana, poznatog po saradnji sa Silvi Gijem i Žilijet Binoš.

Belgijska trupa "Peeping Tom" 13. aprila u Beogradskom dramskom pozorištu izvešće "Ulicu Vanderbranden 32", koreografiju Gabrijele Karizo i Franka Čartijea.

"Kibuc" iz Izraela stiže 15. aprila u Centar "Sava" sa postavkom "Kef Kafim" Ramija Bera, koju će izvesti i dan kasnije u Somboru.

U "Madlenijanumu" 17. aprila gostuje pariska grupa "Bjanka Li" sa "Vratom uživanja". Za 18. april zakazano je gostovanje baleta "Paolo Ribiero" iz Lisabona i predstave "Majorka".

Londonska grupa "Jasmin Vardimon" izvešće "Justiciju" 19. aprila u Centru "Sava", a 21. aprila u Jugoslovenskom dramaskom pozorištu "Emio Greko" iz Amsterdama izvodi "Pakao".

Sedmi BDF zatvoriće Balet Ženeve 23. aprila u Centru "Sava", sa čak tri predstave - "Para-dice" Sabura Tešivara", "Prema želji" Andonisa Fonijadakisa" i "Daleko" Sidija Larbija Čerkauija.

Uskoro će biti saopšteni detalji o kupovini ulaznica za Beogradski festival igre.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ana

Ne propustiti!!!!! :)

SERIJE