• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upoznajte srpski Kraljevski dvor

Dvorski kompleks na beogradskom Dedinju ponovo se otvara za turističke obilaske, svakog vikenda, u periodu od 6. aprila do 31. oktobra, saopšteno je iz kancelarije princa Aleksandra Karađorđevića.

Obilasci Kraljevskog i Belog dvora organizovani su tako da se posetioci u dvočasovnoj šetnji, uz pratnju profesionalnih turističkih vodiča, upoznaju s istorijom, umetnošću i kulturom dvorskog kompleksa.

U turi se obilaze zdanja Kraljevskog i Belog dvora, kao i Dvorska kapela posvećena svetom Andreji Prvozvanom, zaštitniku kraljevske porodice.

Svake subote i nedelje, od 6. aprila do 31. oktobra, u dva redovna termina, od 11 i od 14 časova, dvorski kompleks će biti otvoren za javnost.

Fotogaleriju pogledajte OVDE!

Postoji i mogućnost organizacije grupnih poseta tokom radnih dana, uz prethodnu najavu, a ulaznica uključuje i organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića, dodaje se u saopštenju.

Za informacije i rezervacije posetioci se mogu obratiti Turističkom informativnom centru u Beogradu, koji se nalazi u Makedonskoj 5.

Škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja zainteresovana mogu se najaviti direktno Kancelariji princa Aleksandra Karađorđevića.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE