• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna knjiga o Hariju Poteru?

Džoana K. Rouling nagovestila je da će za nekoliko godina napisati nastavak avanture iz Hogvortsa.

Autorka je tokom uskršnjih praznika boravila u Beloj kući, gde je deci čitala odlomke iz prve knjige o Hariju Poteru. Tada je najavila da priča o čarobnjacima možda, ipak, nije završena.

"Vrlo je moguće da ću za nekoliko godina napisati još jednu knjigu o Hariju Poteru. Volela bih da to bude za, recimo, deset godina", rekla je ona.

Serijal od sedam knjiga, objavljenih između 1997. i 2007. godine, jedan je od najpopularnijih na svetu. Kompletan brend Harija Potera vredan je, prema proceni britanske štampe, oko 15 milijardi funti.

Sedmi deo knjige "Hari Poter i relikvije smrti" biće pretočen u dva filma. Prvi stiže u novembru ove, a drugi u julu sledeće godine.

(MONDO)

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jelena

Vi sto dajete negativne komentare sigurno ne citate knjige uopste, pa tako niste procitali ni Harija Potera i u sustini nemate pojma o cemu pricate... Ljubitelji dobre knjige ce vam reci da je to FENOMENALNO delo i da je autorka dela prava umetnica! I zaista jeste tako. To nije samo knjiga za decu, citaju je sirom sveta svi od 7 do 77 godina. Topao savet - sutra u biblioteku po prvu knjigu H.P. i umesto da upalite TV, nahranite dusu zdravom hranom!

Bane

Kao prvo, para joj ne fali sigurno, s obzirom da dobija svaka sekunde 5 funti od Hari Poter stvari (bilo za film, postere, olovke, itd.) Ona je milijarderka, najbogatija nakon Opre Vinfri, tako da... Iskreno, ja imam 22 godine i drago mi je sto ce napisati nastavak. Mozda ga necu ja citati, ali cu se svakako potruditi da ga moja deca jednog dana procitaju, kao i ostalih sedam delova.

milena

Ne razumem zasto to kazete,mozda su knjige o Hari Poteru nekome dosadne ali je Dzoana Rouling vratila decu knjigama hteli vi to da priznate ili ne a i pitam se koliko je vas uopste i procitalo te knjige pre nego sto im je presudilo

SERIJE