• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinju "Aprilski susreti"

Tradicionalna manifestacija "Aprilski susreti" biće otvorena u utorak, najavljeno je iz SKC-a.

Od 13. do 25. aprila u Galeriji SKC biće otvorena izložba planova, projekata i prostornih instalacija pod nazivom "Misli globalno - deluj pejzažno", posvećena Svetskom mesecu pejzažne arhitekture.

Izložba predstavlja prikaz profesionalnih dostignuća i demonstraciju kreativnosti u primeni postupaka pejzažne arhitekture.

U okviru "Aprilskih susreta" biće otvorena i izložba fotografija Gorana Mičevskog, Bojane Romić, Vojislava Radovanovića, Lidije Antonović, Miroslava Miše Živkovića, Dražena Vege Perkušića u Galeriji "Cirkus" u SKC-u.

U Srećnoj galeriji SKC-a biće otvorena izložba fotografija "Life by legs" autora Danila Peterneka, na kojoj će biti prikazano tridesetak fotografija koje su nastale kao rezultat umetnikovog istraživanja u protekle tri godine na raznim lokacijama, uglavnom u Beogradu, a glavcni motiv fotografija su noge u raznim situacijama.

Izložba grafičkih rešenja književnih radova "Reč u prostoru", biće otvorena u okviru "Aprilskih susreta" u Happy centru SKC-a, a u Maloj sali izložba "April exclude bodu introduce art" na kojoj će biti predstavljeni radovi Rona Ateja iz SAD i Kira O' Rajlija iz
Velike Britanije.

U Velikoj sali SKC-a biće izveden performans Davida P. Fransea i Tamare Vilijams iz SAD kojim se preispituju mogućnosti savremenog plesa uvek pomerajući granice.

U okviru "Aprilskih susreta" sutra će, takođe u Velikoj sali SKC-a biti održano iščitavanje odabranih radova sa konkursa "Reč u prostoru", a u Happy centru će biti predstavljena grafička rešenja tih književnih radova.

Diskusija "Moderno i tradicionalno u srpskoj književnosti", na kojoj će učestvovati Aleksandar Jerkov, Vladimir Arsenić, Srđan Tešin, Vladimir Kecmanović, Jasmina Vrbavac, Marko Krstić i Vule Žurić; razgovor vode: Tamara Krstić i Vesna Kapor, biće održana 14. aprila u Maloj sali SKC-a.

U Velikoj sali, 14. aprila umetnički direktor trupe "Fabrise Plankete" Alter Sešio iz Francuske izvešće performans "Yum Multi-senzorsko iskustvo, animalističko, prijanjajuće i preplavljujuće".

Izložbe otvorene u okviru "Aprilskih susreta" moći će da se pogledaju do 25. aprila u SKC-u.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE