• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pravo na osmeh" 24. aprila

Zbog sahrane poljskog predsednika, humanitarna i zabavna manifestacija za decu odlaže se za nedelju dana, saopštili su organizatori.

Humanitarna manifestacija za decu biće održana nedelju dana kasnije od planiranog termina, zbog sahrane poljskog predsednika Leha Kačinjskog.

Projekat "Pravo na osmeh" Radosnog centra realizovan je uz podršku Ministarstva prosvete, Ministarstva za dijasporu, Opštine Stari grad, "UMS" škole za talente i dečjeg kulturnog centra "Majdan".

Nedavno je snimljena i promotivna pesma projekta, a snimanju su se pridružile i mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima su bili Igor Lazić Niggor, Borka Tomović, Danijela Štajnfeld, Mirka Vasiljević, Ivan Ivanović, Ana Pendić, Željko Vasić, Ivana Selakov, Darko Radovanović, Milica Todorović, Marko Živić, Ana Štajdohar, Stevan Anđelković, Aleksa Jelić, Marko Đurovski, Andrej Ilić, Miroslava Najdanovski, Edin Škorić, Tatjana Banjanin, Saša Kovačević...

Jednodnevna manifestacija "Pravo na osmeh" održaće se u subotu, 24. aprila i za cilj ima podizanje svesti celog društva na prava dece, njihovih problema i potreba.

Manifestacija će obuhvatati karneval u Knez Mihailovoj, predstavljanje dečjih pozorišta i umetničkih radionica, postavljanje Ginisovog rekorda u broju dečjih osmeha, i predstavu i koncert na Trgu republike.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE