• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas je Svetski dan poezije

Kulturni centar Beograda obeležiće danas Svetski dan poezije nizom poetskih, muzičkih i drugih umetničkih programa, koji će se održavati na raznim prostorima u Beogradu.

Program će početi okruglim stolom u KCB-u na temu "Mesta i ne-mesta u poeziji", u kojem će učestvovati: Ana Ristović, Gojko Božović, Dubravka Djurić, Živorad Nedeljković, Marjan Čakarević, Milan Djordjević, Nenad Milošević, Slobodan Tišma, Saša Radojčić i Zvonko Karanović, saopšteno je iz KCB-a.

Na Kalemegdanu će biti izveden program "Imati melodiju u glavi", u kojem će učestvovati francuski autor Patrik Mejer, a prigodni plesno-muzički programi biće priredjeni i na Glavnoj želežničkoj stanici i na Trgu republike.
Ispred Kulturnog centra Beograda biće postavljen pult pod nazivom "Tezga poezije", na kojem će svoja izdanja poetskih zbirki predstaviti vodeći domaći izdavači.

Na prostoru izmedju Čika-Ljubine i Knez-Mihajlove ulice biće izveden program u kojem će učestvovati pesnici različitih generacija i poetika, dok će u Likovnoj galeriji KCB-a biti održan koncert hora i orkestra "Horkestart".

Povodom Svetskog dana poezije, IPS je najavio popust na poetske zbirke u svojim knjižarama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Sutra će i u svim knjižarama "Narodne knjige" moći da se kupe knjige poezije s popustom od 50 odsto, najavio je taj izdavač.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE