• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JELISAVETA ORAŠANIN - VOLELA BIH DA MI SE JAVI ČOVEK KOJI ME JE SPASAO! Upala sam u reku i počela da se davim, A ONDA...

Autor Petar Latinović

Poznata srpska glumica ispričala je kako je upala u Dunav i počela da se davi. Tada joj je nepoznat čovek pritekao u pomoć.

 Jelisavetu Orašanin spasao čovek da se ne udavi u reci Izvor: Zoutube/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal/Screenshot

Glumica Jelisaveta Orašanin ispričala je malo poznat detalj iz svog života. Sve se odigralo pre pre nešto više od 30 godina na dunavskom keju, tačnije na šetalištu kod 25. maja na Dorćolu.

"Bio je to 31. maj 1992. dan osnovne škole “Kralj Petar Prvi”. Na tu priredbu smo sestra i ja trebalo da odemo. Ja imam u tom trenutku četiri godine, a sestra osam. Mama nam nije dozvoljavala da prelazimo ovu biciklističku stazu. Dotle smo samo smele da idemo, i mi smo taj dogovor poštovale. Do tog dana. Ja sam se zaletela, sestra je vikala da se vratim ali ja je nisam poslušala. Strčala sam dole sa drugaricom. Ja sam se okliznula na mahovinu i upala u vodu. Počela sam da se davim. I tako sam se davila, davila, i kao što volim da kažem, došla već do odjavne špice", počela je priču Jelisaveta tokom gostovanja u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Kaže kako se samo seća da su se neke dve žene sunčale na nekoj ležaljci, i drugarice koja je vrištala u tom trenutku.

"I onda sam se isključila. Probudila sam se u kadi. Bila sam obučena a sestra me je tuširala. Sestra je objasnila mami šta se desilo. Mama je strčala dole da vidi gde je taj čovek koji me je spasao, ali njega nije bilo. On me je najverovatnije samo izneo i predao sestri. Ja sam se najverovatnije probudila tu pred lift. Sutradan je mama došla na posao i kolega joj je rekao pa što nam nisi rekla šta se dogodilo. Onda je moja mama počela da plače. I ona je pitala ko je taj čovek a on joj je rekao da ga zna sa pecanja, da sutra ide na ratište i da će se najverovatnije opet sresti kad se vrati. Od tada ja nisam više čula za njega. Ako se prepoznate u ovoj priči molim vas da mi se javite. Jednom sam mu zapalila sveću. Nadam se da je živ i da će mi se jednog dana javiti", rekla je poznata glumica.

Podsećanja radi ova uspešna srpska glumica sa suprugom košarkašem Milošem Teodosićem i njihovom decom živi na relaciji Beograd-Bolonja. Nakon pauze zbog druge trudnoće, glumica se nedavno vratila na scenu Beogradskog dramskog pozorišta premijerom komedije "Laž".

(MONDO)

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neko

U istom tom Dunavu sam ja skoro završio život kao mali,s tim što sam imao sreće da je otac direktno skočio na moja leđa dok sam bio pod vodom i polako počeo da gubim svest. Sa Dunavom nema šale i ko god tripuje da zna da pliva, kad dođe na ovu reku, treba da se ponaša kao da ne zna. Imam vikendicu na njemu ceo svoj život i nagledao sam se izvađenih leševa.

Tetradekaedar

@Neko Ja sam odrastao na Savi i obožavam vodu, znam jako dobro da plivam ali na Dunavu i Drini se nikad ne mangupiram Tu nema šale, može da bude opasno jako.

Neko

@Neko @Tetradekaedar ista situacija kod mene, živeo 30 godina na Savi, a ceo svoj život imam vikendicu na Dunavu. Savu sam popreko preplivavao kad sam bio mlađi,a na Dunavu ne plivam od kad se to desilo. Gledao sam mnoge napaljene hoće da plivaju na Dunavu, uđu i nakon par minuta shvate da nemaju šanse. Otac moj je u najboljim danima mogao 100 metra uzvodno i to je to.Inače, on je ceo život na Dunavu.

SERIJE