• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Laguna" vam poklanja knjige

MONDO i Izdavačka kuća "Laguna" poklanjaju vam tri romana.

Poklanjamo vam sledeće knjige:

"Čovek koji je ubio Teslu" - Goran Skrobonja

Mladi Teslin asistent Jevrem Radivojević, odan fantastici, tehnici i apsintu, nije bio svestan da će ga put u laboratoriju odvesti do najvećih tajni univerzuma, niti kakvu će ulogu revolver Eni Okli koji je dobio na poklon od Bufalo Bila odigrati u tragičnoj smrti Nikole Tesle.

"Znamenje izdajnika" - Huan Gomes Hurado

Najtiražniji španski pisac, koji je razbesneo i zaintrigirao svet prvencem "Božji špijun", u svojoj trećoj knjizi upoznaje nas sa masonima, nacizmom, ljubavi i izdajom koje se mešaju u trileru prepunom iznenađenja. Kapetan broda od brodolomnika dobija zlatno znamenje, čiji trag vodi do siročeta Paula, koji u Minhenu traga za istinom o smrti svoga oca. Rastrzan između ljubavi prema jevrejki Alis i opsesije istragom, Paul će izazvati nesagledive posledice i zauvek izmeniti sudbine ljudi koji su mu bliski.

"Tokio" - Mo Hejder

Grej dolazi u Japan kako bi pronašla izgubljeni film koji prikazuje događaje iz doba Nankinškog pokolja 1937. godine. Očajna u nepoznatom gradu, pomoć će pronaći u profesoru koji je preživeo taj pokolj.

Sve što bi trebalo da uradite je da nam pošaljete email sa svojim imenom, prezimenom i imenom knjige koju želite da osvojite. Troje najbržih čitalaca osvojiće po jedan primerak, i odmah dobiti email sa uputstvima za preuzimanje nagrade.

"Laguna" vas podseća i da velika letnja akcija "Knjiga za odmor" traje do 24. avgusta. U knjižarama "Delfi" po promotivnoj ceni od 349 dinara možete kupiti jedan od 50 izabranih naslova u okviru akcije, a bilo koja četiri možete dobiti po još povoljnijoj ceni - 999 dinara.

Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom pročitajte OVDE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE