• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija i Exit "Oživljavaju strip"

Telekom Srbija i organizatori Exit festivala izložbom "Oživljeni strip", koja je otvorena večeras u galeriji "Ozon", obeležavaju pet godina uspešne saradnje i zajedničkog doprinosa kulturnom životu Srbije.

Zanimljive fotografije od kojih je sačinjen strip, nastale su na ovogodišnjem Exit festivalu u "m:ts Vrtu uživanja" za koji je inspiracija bila istoimena slika holandskog renesansnog umetnika Jeronimusa Boša.

Izložba je interaktivna i svi posetioci imaće priliku da do 18. septembra upisuju u stip "balončiće" svoje ideje o tome kako priča treba da izgleda, a najkreativniji radovi biće uvršteni u stalnu postavku.

"Ove godine poželeli smo da sa dodatnom pažnjom uskladimo nastup Telekoma Srbija na Exit festivalu sa specifičnom estetikom i porukom festivala. Tako je i nastao 'm:ts Vrt uživanja' koji je, sudeći po gužvi koja je u njemu vladala do ranih jutarnjih časova, pobrao simpatije posetilaca. Ova izložba je nastavak te uspešne sinergije i zato pozivamo posetioce da slobodno napišu svoje poruke", rekla je direktor PR Sektora Telekoma Srbija Milica Marković.

Telekom Srbija i Exit festival iz godine u godinu primenjuju kreativne i tehnološki zahtevne oblike komunikacije, a u "m:ts Vrtu uživanja" posetioci su uživali u neobičnoj scenografiji ispunjenoj snolikim stvorenjima, napravljenim po uzoru na renesansnu sliku, interaktivnoj m:ts igri, surfovanju Internetom, bogatom izboru kanala televizija Telekoma Srbija - Open IPTV.

"Zajedno razvijamo inovativne načine komunikacije, predstavljamo našoj publici najnovije trendove u okviru 'My Bel Dance Arene' i nastojimo da svojom kreativnošću i idejama uspostavimo standarde i pratimo svetske trendove", rekla je na otvaranju izložbe portparol Exit festivala Marija Jocić.

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

shy

Ovo se mora posetiti!! :)) Odlicna ideja!!

Zika

Vauuu, kakva sinergija, ludilo! :))

SERIJE