• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NI SUĐENJA, NI ZATVOR, ŽARKO JE NAJVIŠE KAZNIO SAMOG SEBE: Ceca Bojković se ovako oprostila od Lauševića (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pogledajte video poruku Cece Bojković na komemoraciji Žarku Lauševiću.

 Svetlana Bojković Komemoracija Žarko Laušević Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Od glumca Žarka Lauševića u ponedeljak se na komemoraciji opraštaju porodica, prijatelji, kolege sa umetničke scene i svi poštovaoci njegovog lika i dela. Supruga Anita sedi sa decom u prvom redu, a jedan od govora, putem video linka, održala je Ceca Bojković. 

Komemoracija Žarku Lauševiću počela je u 11 časova u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a glumac će biti sahranjen u 14 časova na Novom groblju u Beogradu. 

Pogledajte video poruku Cece Bojković.

Pogledajte

02:43
Svetlana Bojković Komemoracija Žarko Laušević
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

"Prvi veliki bljesak Žarkovog raskošnog dara dogodio se na samom početku kada je stupio na scenu. Bilo je jasno rođen je veliki glumac. Usledile su godine kontinuiranog uspona do 1993, na dan Ognjene Marije, koji mu je bespošteno promenio život. Sledila su suđenja, zatvor, kazna. Mislim da je najveća kazna bila njegovo samoispitivanje i griža savesti. To sve, tu dramu i tragediju, Žarko je ispisao u četiri uzbudljive knjige koje su dnevnik jedne robije, to je bio put i težnja ka sopstvenom iskupljenju. Po tom putu ka slobodi, vratio se ponovo da zablista u punom sjaju svojim glumačkim darom. Svi smo mu se divili i voleli ga. Onda je došla opaka bolest koja ga je odnela. Šta reći? Dragi Žarko, duboko smo pogođeni tvojim odlaskom. Imamo saznanje o tvom iskupljenju. Ispraćamo te sa tugom i velikom ljubavlju za tebe", rekla je velika glumica.

Komemoraciji prisustvuju Mima Karadžić, Petar Božović, Caci Mihailović, Aleksandar Srećković Kubura, Irfan Mensur, Voja Brajović, Ceca Bojković, Goran Jevtić, Nina Janković, Branka Petrić, Rade Zelenović, kao i političari Ivica Dačić, Vuk Drašković, Zoran Živković i drugi.

Žarko Laušević preminuo je prošle nedelje, u 64. godini, od teške bolesti - raka pluća. Pročitajte izjavu Tome File o Žarku koja je podigla veliku prašinu, pročitajte pismo koje je Žarko Laušević slao iz zatvora i otkrijte ko mu je dao čitulju o kojoj je brujala Srbija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:55
LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru
Izvor: Kurir teleivizija
Izvor: Kurir teleivizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE