• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklanjamo vam knjige Amitava Goša

MONDO i Izdavačka kuća Laguna poklanjaju vam romane indijskog pisca i antropologa.

Amitav Goš biće gost Lagune tokom predstojećeg Sajma knjiga. On će 30. oktobra potpisivati knjige na štandu Lagune u 17 časova, a dva dana kasnije, 1. novembra učestvovaće na otvorenoj tribini u knjižari Delfi SKC od 18 časova.

Poreklom sa Burme, Goš je rođen u Kalkuti, ali je detinjstvo proveo po raznim zemljama, jer mu je otac bio vojno lice. Diplomirao je istoriju u Nju Delhiju, a doktorirao na Oksfordu. Predavao je na više američkih univerziteta, dobitnik je brojnih prestižnih nagrada, a kritika ga svrstava uz pisce kao što su Vikram Set i Majkl Ondatje.

Poklanjamo vam sledeće naslove:

"Staklena palata"

Saga o tri porodice čiji su se životi prepleli neobičnim spletom okolnosti. Radnja se odvija u Indiji, Burmi i Maleziji, a prati period od 1885. do danas. Glavni junaci jesu izmišljeni, ali je istorijski kontekst autentičan.

"Gladna plima"

Goš otkriva skriveni arhipelag Sundarbani, utopijsku naseobinu čiji žitelji veruju da samo oni čista srca koji uđu u njihov lavirint mogu pronaći put iz njega. Ovu krhku ravnotežu remete tvrdoglava Amerikanka i biznismen iz Delhija. Goš istražuje njihovo putovanje, ali i mnogo komplikovaniju džunglu - ljudsku dušu.

Ako želite da osvojite knjigu, pošaljite nam svoje ime, prezime i naslov romana za koji se prijavljujete. Dobitnici će odmah biti obavešteni emailom o načinu preuzimanja nagrada.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE