• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Zrenjanin za Evropsku prestonicu kulture

Grad Zrenjanin raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja i slogana kandidature tog grada za Evropsku prestonicu kulture 2020. godine.

U saopštenju Skupštine Zrenjanina se navodi da je konkurs objavljen u poslednjem broju lista "Zrenjanin", kao i na zvaničnom sajtu grada Zrenjanina, kao i da je u toku još nekoliko aktivnosti koje su vezane za proces kandidature.

Cilj konkursa jeste da se dobije idejno rešenje loga, koji treba da definiše vizuelni identitet kandidature Zrenjanina, kao i slogan, koji treba efektno i u nekoliko reči da izrazi suštinu kandidature.

Skupština Zrenjanina je pozvala sve zainteresovane građanke i građane da uzmu učešće u aktivnostima, kao i da se kasnije uključe u ovaj proces predlaganjem konkretnih programa, akcija i manifestacija koje bi doprinele uspehu kandidature Zrenjanina.

"Jedna od aktivnosti koju ćemo intenzivirati jeste i jačanje međunarodnih kontakta grada Zrenjanina, jer smatramo da je lobiranje i upoznavanje drugih s našim namerama takođe značajno za uspešnu promociju van Srbije", navodi se u saopštenju.

Predstojećim promovisanjem i potpisivanjem "Agende 21", Zrenjanin će ući u red malog broja svetskih gradova i biti drugi u Srbiji, posle Novog Sada, sa usvojenim međunarodnim strateškim dokumentom koji definiše i uspostavlja osnove odgovornosti gradova i lokalnih
samouprava za kulturni razvoj.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE