• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TV: Neke fore nisu za citiranje

"Veče otvorenog mikrofona", takmičenje za nove talente stand up komedije održano je u četvrtak uveče u Kulturnom centru Grad.

Stati sam za mikrofon i izneti svoj stav nije lako, posebno ako su u pitanju ličnosti koje se ne eksponiraju u medijima.

E upravo njih dvadesetak je bilo dovoljno hrabro da se prijavi na takmičenje za stand up komičare, a zatim i u četvrtak uveče izađe na binu KC Grad.

Stroga publika koja se tiskala u ovom prostoru podno Brankovog mosta imala je priliku da vidi najrazličitiju paletu likova, od beogradskih mangupčića do vremešnog profesora filozofije. Prijavile su se i dve devojke, od kojih je Mariana Aranđelović zauzela treće mesto.

Stručni žiri (dramaturg Maja Pelević, rediteljke Jelena Bogavac i Bojana Lazić, stand up komičar iz Zagreba Predrag Bajović i slovenački reditelj Matjaž Latin) je zajedno sa publikom odlučio da je najzanimljiviji nastup imao Aleksandar Perišić iz Kraljeva. Drugo mesto pripalo je Nikoli Živkoviću iz Beograda.

Saša iz Kraljeva najpre se našalio na račun zemljotresa koji je pogodio njegov kraj, a zatim i pojasnio da postoje četiri tipa devojaka kada je u pitanju "privođenje". Prisutnima je dao savet da, zbog devojaka koje eskiviraju intimnost pod izgovorom da poste, kupe vodeni krevet, jer - to je na vodi.



Među učesnicima pojavila su se i dva pozanta muzičara - Đorđe Miljenović poznatiji kao Wikluh Sky i Marko Milošević alijas MKDSL.

Iako stand up predstava podrazumeva duhovit i aktuelan govor bez cenzure, opšti je utisak da je Đorđe prešao granicu dobrog ukusa. Između ostalog, rekao je da mu jedna članica žirija dođe 400 maraka, a da je drugu... nije za citiranje.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

relja

okačite ne$to dobro po$to ga je bilo a ne gluposti u koima izgleda uzivate .

SERIJE