• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ružica Sokić prvonagradjena u Požarevcu

Glumica Ružica Sokić osvojila je statuetu "Milivoj Živanović" na ovogodišnjim istoimenim glumačkim svečanostima, koje su večeras završene u Požarevcu.

Pored statuete nazvanu po priznatom požarevačkom glumcu Milivoju Živanoviću, Sokićeva je za ulogu Meri u predstavi američkog pisca Judžina O'Nila "Dugo putovanje u noć", dobila i novčanu nagradu od oko 80 hiljada dinara.

"Kao san mi deluje osvajanje ove nagrade. Vest da sam dobila nagradu, predstava u Beogradu koju nisam mogla da otkažem, kao i to da me je publika čekala, a da sam ja stigla na vreme, sve mi to izgleda kao Božji dar", rekla je Sokićeva novinarima.

Dnevne nagrade "Spomen na glumca" dobili su Gordan Kičić, za ulogu Volfganga Amadeusa Mocarta u istoimenoj drami Pitera Šefera, u izvodjenju Beogradskog dramskog pozorišta, i Mihajlo Ladjevac za ulogu Potkoljosina u "Gogoljevoj ženidbi" Narodnog pozorišta iz Beograd.

Nagrade su dobili i Biljana Keskenović u komadu Nebojše Romčevića "Paradoks" Narodnog pozorišta iz Sombora i Nebojša Dugalić za ulogu Mite u Sterijinoj "Laži i paralaži" Narodnog pozorišta u Beogradu.

Glumačke svečanosti "Milivoje Živanović", 11. po redu završene su večeras u Požarevcu revijalnim izvodjenjem predstave "Brana" Konora Mek Fersona, u režiji Milice Kralj.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE