• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamiondžije ponovo voze – počelo snimanje četvrte sezone Kamiondžija D. O. O.

Izvor Promo

U okolini Uba pala je prva klapa četvrte sezone serije „Kamiondžije D.O.O.“, u režiji Filipa Čolovića. Ekipa sa više od 100 glumaca ove popularne serije najavljuje 12 novih epizoda, koje će se snimati na novim lokacijama širom Srbije.

 Kamiondžije ponovo voze – počelo snimanje četvrte sezone Kamiondžija D. O. O. Izvor: Nemanja Jovanović

Početak snimanja četvrte sezone Kamiondžija D.O.O. na talasu dobre gledanosti prethodnih epizoda, obradovao je uigranu ekipu. Raspoloženje glumaca moglo se videti i na setu u ubskom selu Sovljak.

„Ja sam mnogo srećan što počinjemo četvrtu sezonu Kamiondžija. To da smo na četvrtoj, znači da nas je publika prihvatila i zavolela. Kad smo počinjali bilo je rizično jer likovi Pavla Vuisića i Miodraga Petrovića Čkalje su obavezivali nas koji smo prihvatili da ovu neku vrstu nastavka radimo, ali ocigledno da smo uspeli i meni je ovo jedan od najdražih projekata“, naveo je glumac Tihomir Stanić.

Ubska opština je glavno odredište kamiondžija i u četvrtom serijalu, u koji se ušlo ambicioznije, sa gostujućim glumcima, ozbiljnijim objektima i novim lokacijama u Nišu i na Divčibarama.

„Mislim da smo rasli iz sezone u sezonu i da je svaka sledeća bila dinamičnija, duhovitija i bolja na neki način. Mislim da ova četvrta sezona ima potencijala da bude najbolja“, istakao je reditelj serije, Filip Čolović.

U fokusu priče Kamiondžija je običan čovek, koji prolazi kroz aktuelne društvene odnose. Serija osvaja gledaoce i afirmacijom tradicionalnih vrednosti i ljudskih vrlina.

„Mislim da se nastavlja jedna lepa saga. Jedno putovanje, jedna lepa porodična zabava i ja sam srećan što mogu sa mojim dragim prijateljima da učestvujem u svemu tome“, naveo je glumac Slobodan Boda Ninković.
Poslednja klapa, četvrtog serijala Kamiondžija planirana je za polovinu septembra, a emitovanje novih epizoda na RTS-u naredne godine.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE