Početak snimanja četvrte sezone Kamiondžija D.O.O. na talasu dobre gledanosti prethodnih epizoda, obradovao je uigranu ekipu. Raspoloženje glumaca moglo se videti i na setu u ubskom selu Sovljak.

„Ja sam mnogo srećan što počinjemo četvrtu sezonu Kamiondžija. To da smo na četvrtoj, znači da nas je publika prihvatila i zavolela. Kad smo počinjali bilo je rizično jer likovi Pavla Vuisića i Miodraga Petrovića Čkalje su obavezivali nas koji smo prihvatili da ovu neku vrstu nastavka radimo, ali ocigledno da smo uspeli i meni je ovo jedan od najdražih projekata“, naveo je glumac Tihomir Stanić.

Ubska opština je glavno odredište kamiondžija i u četvrtom serijalu, u koji se ušlo ambicioznije, sa gostujućim glumcima, ozbiljnijim objektima i novim lokacijama u Nišu i na Divčibarama.

„Mislim da smo rasli iz sezone u sezonu i da je svaka sledeća bila dinamičnija, duhovitija i bolja na neki način. Mislim da ova četvrta sezona ima potencijala da bude najbolja“, istakao je reditelj serije, Filip Čolović.

U fokusu priče Kamiondžija je običan čovek, koji prolazi kroz aktuelne društvene odnose. Serija osvaja gledaoce i afirmacijom tradicionalnih vrednosti i ljudskih vrlina.

„Mislim da se nastavlja jedna lepa saga. Jedno putovanje, jedna lepa porodična zabava i ja sam srećan što mogu sa mojim dragim prijateljima da učestvujem u svemu tome“, naveo je glumac Slobodan Boda Ninković.
Poslednja klapa, četvrtog serijala Kamiondžija planirana je za polovinu septembra, a emitovanje novih epizoda na RTS-u naredne godine.

Nemanja Jovanović Kamiondžije