• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objavljena Velika enciklopedija Larus

Izdavačka kuća "Mono i Manjana" objavila je na srpskom jeziku Veliku tematsku enciklopediju Larus, u kojoj je, uz pomoć tima stručnjaka, prevodilaca i redaktokra, visoko specijalizovanih za pojedine oblasti, uspela da obuhvati sveukupno raspoloživo ljudsko znanje.

Enciklopedija, koja je ocenjena kao veliki izdavački poduhvat u srpskom izdavaštvu, podeljena je na 11 oblasti - Svemir i Zemlja, Živi svet, Čovek i njegovo zdravlje, Nauka i tehnika, Istorija sveta, Religije, Geopolitika, Ekonomija, Čovek i društvo, Umetnost i književnost i Sportovi, igre i zabave.

Tekstove prati 600 rečnika pojmova, 1.000 tabela, 4.200 ilustracija u boji i 400 geografskih, istorijskih i ekonomskih karata, koje sačinjavaju celoviti mali atlas.

Svakom od 11 poglavlja prethodi kratak uvod sa sadržajem, a snalaženje čitalaca je dodatno olakšano opštim indeksom na kraju drugog toma.

Tu svojevrsnu veliku riznicu znanja, u izuzetno kvalitetnoj opremi, prilagodjenoj savremenim potrebama korisnika raznovrsnih profila i načinu mišljenja, predstaviće u sredu, 12. aprila, u Biblioteci grada Beograda glavni i odgovorni urednik izdavača Vojin Ančić i stručni redaktori prof. dr Smilja Marjanović Dušanić i docent dr Dmitar Lakušić.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE