• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Sad:Otvoreni sajmovi kulture i umetnosti

Potpredsednik Matice srpske Miro Vuksanović je na Novosadskom sajmu svečano otvorio Medjunarodni salon knjiga, Medjunarodni sajam školske i kancelarijske opreme i Medjunarodnu izložbu umetnosti.

Svečanosti je prisustvovao i vojvodjanski sekretar za kulturu Zoltan Bunjik, koji je nešto kasnije svečano otvorio štand Zavoda za kulturu Vojvodine, postavljen u sklopu 11. Medjunarodne izložbe umetnosti "Art ekspo".

Kako su najavili organizatori sajamskih manifestacija, u narednih šest dana Novosadski sajam će predstavljati "najveću biblioteku i galeriju u zemlji".

Na 12. Medjunarodnom salonu knjiga domaći i strani izdavači premijerno će prikazati beletristriku, monografije, rečnike, stručnu literaturu i udžbenike, praćene promocijama knjiga i autora.

Salon će upotpuniti i izložba karikatura s Medjunarodnog konkursa "Ošišani jež", uži izbor od četrdesetak radova autora iz 30 zemalja na temu "Andersen ili kako karikaturisti čitaju bajke" i izložba crteža članova novosadskog Uruženje ljubitelja stripa.

Manifestacija "Dani Laze Kostića", koja se priredjuje u okviru Salona knjiga, biće održana na Novosadskom sajmu i u Matici srpskoj.

Na 4. Medjunarodnom sajmu školske i kancelarijske opreme "Sćool & Office Expo" biće izložen školski pribor i oprema, kancelarijski materijali i biro-oprema, papirna konfekcija i didaktičke igre.

Medjunarodna izložba umetnosti "Art Expo", 11. po redu, predstaviće domaće umetnike različitih usmerenja, praćene aukcijskom prodajom umetničkih dela.

Sajmovi kulture i umetnosti biće otvoreni svakodnevno od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE