• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izabrana dela satiričara Petra Lazića

Promocija izabranih dela satiričara Petra Lazića održana je u Arhivu Srbije i Crne Gore u Beogradu. Lazić je poznat i kao dugogodišnji urednik Indeksovog radio pozorišta i satričnih magazina "Naša krmača" i "Bre".

Promocija izabranih dela satiričara Petra Lazića održana je u Arhivu Srbije i Crne Gore u Beogradu.
Lazić je poznat i kao dugogodišnji urednik Indeksovog radio pozorišta i satričnih magazina "Naša krmača" i "Bre".

Ulogu književnih kritčara na promociji imali su ministri u bivšoj Vladi Srbije Dušan Mihajlović i Nebojša Čović i Božidar Djelić, kao i bivši dekan Bogoslovskog fakulteta u Beogradu Radovan Bigović.

Dušan Mihajlović je rekao da će iz pročitanih odlomaka Lazićevih dela svima biti jasno "zbog čega nema pojma što ga je Lazić pozvao da govori o njegovim delima".

"Ako ja budem pohvalio Lazića ko će onda čitati njegova dele", dodao je Mihajlović. Lazić je kratko vreme bio i poslanik Mihajlovićeve stranke, Nove demorkatije, u Skupštini Srbije.

Bivši ministar finasija Božidar Djelić rekao je da je kada se vratio u Srbiji pre šest godina imao jednu veliku prednost, "nije nikog poznavao".

Djelić je dodao da je bio pozitivno iznenadjen načinom na koji mu je Lazić došao u kabinet i tražio intervju za satirični magazin "Bre".

"Zbog takvog pristupa dao sam intervju za taj list i neznajući o čemu je reč, a onda sam se u sledećem broju pojavio u fotomontaži sa telom Švarcenegera", rekao je Djelić.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE