• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promocija knjige Ružice Sokić

Knjiga dramske umetnice Ružice Sokić „Strast za letenjem“, biće predstavljena 16. marta, u 18 časova u Muzeju Narodnog pozorišta u Beogradu.

Ova knjiga slika i sećanja sačinjena je od niza priča koje oslikavaju jednu bogatu i plodnu poluvekovnu karijeru, od uspomena iz detinjstva do početka 21. veka.

Uspomene popularne glumice istovremeno su priča o jednoj epohi, od vremena siromaštva i preživljavanja za vreme i posle Drugog svetskog rata, do godina uspeha, uspona Ateljea 212, putovanja i turneja, živo dočaravajući zakulisne i mnogima skrivene prilike i neprilike glumačkog zanata.

Knjiga je ilustrovana fotografijama ličnosti iz javnog života, prijatelja i kolega Ružice Sokić. Medju njima su Mira Trailović, Branko Pleša, Aleksandar Popović, Miloš Žutić, Liv Ulman, Bata Stojković, Danilo Kiš, Zoran Radmilović, Mira Banjac, Bora Todorović i mnogi drugi.

Na promociji će, pored autorke, o knjizi govoriti teatrolog Vesna Krčmar i operativni direktor „Lagune“, koja je izdavač knjige, Žarko Jokanović.

Odlomke će čitati dramski umetnici Dobrila Stojnić, Ana Stojanović i Hadži Nenad Maričić.


(Tanjug)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE