• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jadranka Stojaković 1. maja u Beogradu

Sarajevska kantautorka Jadranka Stojaković, koja se posle više od dvadeset godina vratila iz Japana, održaće 1. maja od 20 časova koncert u Domu sindikata, na otvaranju petog festivala "Dani Sarajeva".

Jadranka Stojaković će u Beogradu nastupiti, uprkos ozbiljnim problemima i komplikacijama koje je izazvala povrede na jednom nastupu u Japanu pre dve godine. Ona je na konferenciji za novinara kazala da se vratila iz Japana, posle katastrofalnog zemljotresa koji je zahvatio tu zemlju, kako bi je lečili doktori ovde.

Stojaković je objasnila da zbog povrede ne može da bude na jednom mestu više od tridesetak minuta, pa će tokom koncerta biti "nemirna".

"Ko dođe na koncert može me pitati šta god mu padne na pamet", rekla je dodajući da će nastup biti hronologija svega što joj se događalo u životu.



Zamenik gradskog sekretara za kulturu Aleksandar Peković zahvalio je organizatorima festivala, koji su "pametni i plemeniti" i već petu godinu realizuju "isceliteljsku ideju, pretočenu u divne programe".

Peković, koji je i predsednik Odbora za kandidaturu Beograda za evropsku prestonicu kulture 2020. godine, rekao je da će grad biti još jači partner ovog festivala, jer je njihov cilj povezivanje sa gradovima na prostoru bivše Jugoslavije.

Osim Jadranke Stojaković, na festivalu će koncerte održati sarajevski bend Velahavle i saksofonista Timur Sirajić.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE