• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teatar milanske Skale u Beogradu

Najmlađe baletske zvezde Akademije Teatra milanske Skale predstaviće se prvi put u Beogradu u Sava centru 1.oktobra.

Oni će se predstaviti koreografijama najznačajnijih koreografa 20. i 21. veka: Žorža Balanšina, Jiržija Kilijana, Vilijama Forsajta i Anželina Preljokaža.

Kako su najavili organizatori Beogradski festival igre, Nacionalna fondacija za igru, Akademija Teatra milanske Skale, u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu i Sava Centrom, prihod od koncerta mladih zvezda namenjen je za školovanje izuzetnih baletskih talenata u Srbiji.

Prestižna evropska institucija za obrazovanje umetnika Akademija Teatra milanske Skale u saradnji sa Nacionalnom fondacijom za igru iz Beograda otvoriće u septembru departman baletske škole u Beogradu. Akademiju mogu pohađati samo talentovani igrači koji prođu audiciju.

Mladi igrači koji prođu audiciju i upišu se u ovu vrhunsku privatnu školu osam godina učiće po planu i programu Akademije teatra milanske Skale.

Školu u Beogradu vodiće pedagozi Akademije Teatra milanske Skale a nadgledaće ih ugledni pedagog i direktor baletskog odseka Akademije Frederik Olivieri.

Akademija Teatra milanske Skale nastala je 2001. godine kao privatna fondacija kako bi obrazovanje postalo nezavistan deo Milanske Skale, ima visok nivo profesionalnog kadra koji garantuje najbolje obrazovanje mladima od šest do 30 godina.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE