• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Silvi Gilem i Akram Kan u Beogradu

Francuska plesna diva nastupiće krajem marta sledeće godine u Madlenijanumu.

Kao uvertira u sledeće izdanje Beogradskog festivala igre, u Beogradu će nastupiti najznačajnija francuska baletska diva i jedna od najznačajnijih baletskih zvezda današnjice Silvi Gilem. Zajedno sa koreografom i igračem Akramom Kanom, na muziku živog orkestra, Silvi Gilem će nastupiti u kultnoj produkciji Teatra Sadlers Vels iz Londona - "Sveta čudovišta".

Predstave su zakazane za 28. i 29. mart 2012. godine u Operi Madlenijanum. Zbog velikog interesovanja publike iz regiona i inostranstva, karte po pretprodajnoj ceni (u ograničenom broju), od 1.900 i 2.200 dinara mogu da se kupe na blagajni Opere Madlenijanum u Zemunu. Inače, termin "Sveta čudovišta" (sakralni monstrumi) pojavio se u Francuskoj u XIX veku, kao nadimak za velike pozorišne zvezde poput Sare Bernar.

Njime se označavala pozicija kakvu su imale ikone tadašnjeg umetničkog sveta, kojima bi publika i štampa već dodelili božanski status. List "Sandej tajms" napisao je da je ovo delo inventivno, zahtevno, spakovano sa svim emotivnim različitostima.



(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE