• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koncert za vanzemaljce

"Koncert za vanzemaljce" profesora sa Fakulteta muzičkih umetnosti, biće održan 11. decembra u Velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra

Da li vanzemaljci postoje i gde žive, kako izgledaju, koju muziku, ukoliko uopšte imaju uši, slušaju, najmlađi će biti u prilici da saznaju 11. decembra na koncertu u SKC-u sa početkom u 17 časova.

Na repertoaru su numere sa Zlatne ploče koju je NASA 1977. godine poslala u svemir u nadi da će muzika sa Zemlje tamo naći svoje slušaoce. Koncert je nameljen deci od pet do deset godina, koji su u SKC dobrodošli u kostimima "malih zelenih", tamo će im "vanzemaljsku muziku" - Italijansku svitu Igora Stravinskog, Bahov preludijum iz Prve svite za čelo i drugi stav Mocartove Sonate, svirati Neda Hofman (klavir), Srđan Sretenović (violončelo) i Nebojša Maksimović (klavir).

Koncert za vanzemaljce je drugi u ciklusu koncerata za najmlađe koje organizuje Centar ua kulturu i informisanje "Kissaroo" i saradnji sa Fakultetom muzičkih umetnosti i SKC-om.

Besplatne karte za koncert će se deliti na blagajni SKC-a nedelju dana pred događaj. Jedna karta važi za jednu odraslu osobu i troje dece. Koncert je pristupačan i deci u kolicima. Studentski kulturni centar poseduje rampu koja vodi do Velike dvorane, a organizatori mole roditelje da se jave na broj telefona 063 8132 504, ukoliko je potrebno otvoriti ovaj ulaz.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE