• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Studentska umetnost u SKC-u

Manifestacija Festum predstaviće dostignuća studenata Univerziteta umetnosti.

Studenti Univerziteta umetnosti u Beogradu održaće u Studentskom kulturnom centru festival pod nazivom Festum na kome će se od 24. do 26.novembra okupiti studenti sva četiri fakulteta ovog univerziteta.

Kako je najavio SKC, studenti Univerziteta umetnosti odlučili su da nastave tradiciju festivala koji je prošle godine na jednom mestu, u SKC-u, okupio sve studente ovog univerziteta.

Festival Festum održaće se u velikoj sali i maloj sali SKC-a a otvaranje je sutra u 19 sati. Festivalski program obuhvatiće koncerte studenata Fakulteta muzičke umetnosti, izložbe studenata Fakulteta likovnih umetnosti i Fakulteta primenjenih umetnosti, kao i predstave i filmske projekcije studenata Fakulteta dramskih umetnosti. Na trodnevnom festivalu održaće se revije kostima, naučne tribine kao i tribine namenjene budućim studentima ovog univerziteta.

Srednjoškolci koji planiraju da upišu jedan od fakulteta umetnosti moći će da kroz razgovor sa studentima saznaju sve što ih zanima u vezi sa njihovim budućim fakultetima.

U najavi SKC-a je istaknuto da je program Festivala, osim studentima i srednjoškolcima, namenjen i svima koji žele da zavire u blisku budućnost umetnosti na ovim prostorima.

(Tanjug)



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE