• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Silvi Gilem ipak u Beogradu

Čuvena francuska baletska diva Silvi Gilem, ipak će, i pored povrede svog plesnog partnera u predstavi "Sveta čudovišta" Akrama Kana, nastupiti pred beogradskom publikom.

Zbog teške povrede Akrama Kana, predstavu "Sveta čudovišta" će na početku Beogradskog festivala igre zameniti predstava "Push".

Iako je sa nestrpljenjem bio očekivan, čuveni koreograf i jedan od najboljih plesača današnjice Akram Kan neće nastupiti pred beogradskom publikom zbog povrede Ahilove tetive. Zbog težine povrede koja se desila na jednoj od proba u pariskom teatru "Jelisejska polja" sve predstave poznatog umetnika su otkazane do daljnjeg, a mnogi smatraju i da bi ovo mogao biti i kraj njegove karijere.

Kan je u Beogradu trebalo da nastupi sa svojom plesnom partnerkom, francuskom balerinom Silvi Gilem, a sa predstavom "Sveta čudovišta".



Međutim, na radost beogradske publike, jedna od najznačajnijih baletskih zvezda današnjice Silvi Gilem će ipak nastupiti u Beogradu, ali u komadu "Push". Predstava "Push" takođe je iz produkcije londonskog Sadlers Vels teatra, kao i "Sveta čudovišta", ali Silvi u ovoj predstavi za partnera ima Rasela Malifanta, takođe renomiranog britanskog koreografa i igrača.

Ova predstava jedna je od najnagrađivanijih plesnih produkcija prethodnih sezona, a kritika za ovaj plesni duo kaže da je vanserijski plesni spektakl koji se ne sme propustiti.. Između ostalih, predstavi je pripala i čuvena nagrada "Lorens Olivije".

Datumi izvođenja predstave ostali su isti - 28. i 29 mart u pozorištu Madlenianum, kao i svečano otvaranje Beogradskog festival igre 31. marta u Centru "Sava".

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE