• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstava o Zoranu Đinđiću premijerno u maju

Hrvatski reditelj Oliver Frljić priprema autorski projekat pod radnim naslovom "Zoran Đinđić", čije je premijera planirana za 18. maj u okviru festivala "Mucijevi dani" u Ateljeu 212.

Iz Ateljea 212 poručuju da je celi projekat još uvek u istraživačkoj fazi i da će sledeće nedelje autori uobličiti konture predstave i odabrati glumce, pišu "Novosti".

Zbog delikatnosti teme, Frljić ne želi da otkriva detalje o novom pozorišnom delu, a zašto se odlučio da "oživi" tragične događaje iz nedavne prošlosti, kaže da se Srbija nalazi pod hipotekom ovog zločina i da su modernizacijski procesi u našoj zemlji nakon Đinđićeve smrti zaustavljeni.

On je naveo i da "još uvek nema političara njegovog ranga koji bi te procese ponovo mogao pokrenuti".

Frljić je do sada u regionu postavio mnoge intrigantne naslove iz naše nedavne prošlosti, kao što su "Proklet bio izdajica svoje domovine", "Leksikon YU mitologije", "Pismo iz 1920", "Kukavičluk"...

(MONDO)

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

MaliArsic

Bravo Majda !

majda

Ko se maca lati, od njega i strada. tako je i nas veliki demokrata koga svi velicaju i kuju u zvezde, dosao na vlast preko mafije. a posle hteo da ,,pere ruke,, od njih. e pa zato su mu i dosli glave. nista mi ga nije zao.

MaliArsic

Pa moglo bi to da bude jako interesantno, samo kada bi se neko setio svega i probao to bez zareza da isprica. Ovako, mislim da ce biti jos jedna parada...

SERIJE