• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas u "Holivud"

MONDO i Studio Centar vam poklanjaju tri puta po dve karte za premijeru predstave "Holivud"

Predstava "Holivud" premijerno će biti izvedena u Malom pozorištu "Duško Radović" na Novom Beogradu, u utorak, 10. aprila sa početkom u 20 časova.

Ako želite da prisustvujete predstavi "Holivud" pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Holivud". Dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja karata.

U predstavi rađenoj po motivima romana Stivena Bočka "Ubio ga Holivud", a u režiji Nenada Radovića, igra 13 mladih glumaca.

Pozorišna predstava "Holivud" rađena je u nešto drugačijoj pozorišnoj formi od uobičajene. Istinita priča o poznatom holivudskom scenaristi koji zapada u profesionalnu i životnu krizu, kada iznenada sa svoje terase ugleda brutalno ubistvo koje će pokušati da pretvori u svoj sledeći filmski hit.

"Holivud" je surova priča o tome šta se sve radi u Holivudu zbog uspeha. Kakva je druga strana šou biznisa i da li je Holivud zaista tako ružičast kao što nam se čini?

U predstavi igraju Bojan Živković, Andrija Mladenović, Ivan Đurić, Vasilije Krstić, Jelena Jekić, Sara Dragićević, Sofija Ivanović, Aleksandra Pavić, Jovica Bukovala, Đorđe Kosić, Tamara Popović, Ana Radić i Nemanja Stanković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE