• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Beogradska filharmonija slavi...

...flautista svira harfu, harfistkinja udaraljke, a violinista fagot.

Sutra je dan Beogradske filharmonije, kada se obeležava 89 godina od kako je 1923. Stevan Hristić osnovao prvi nacionalni filharmonijski orkestar.

Tim povodom će sutra u 20h u Sali Beogradske filharmonije, muzičari održati koncert na kojem će svirati instrumente različite od onih koje inače sviraju u orkestru.

Tako će, "umesto skupih i dosadnih svečanih akademija", muzičari napraviti zabavu na kojoj će violinisti svirati flautu, kontrabas i klarinet, flautista harfu, harfistkinja udaraljke, violista fagot, a oboista violinu.

Ulaz na rođendansku zabavu Filharmonije je slobodan.

(MONDO)

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Klasika je melem za dusu

@Bosance E izvini onda, nisam znao da zivis bas u Bosni. Mislio sam da si iz Bosne, ali da studiras ili zivis u Beogradu (u nekom udaljenom naselju). Da uistinu je malo onda komlikovano da dodjes... :/ Da imam novca poslao bih ti za kartu do Bg-a, a posle bismo zajedno otisli na koncert hehe :-)

bosance

Student sam iz jednog sela u sredistu Bosne. Vjeruj mi da trenutno stvarno nema nacina da dodjem. Ali naci cu ga jednog dana. Nije Beograd bas tako daleko :)

Klasika je melem za dusu...

@bosance Ja imam srecu da zivim u Beogradu. Nazalost nemam novca da platim skupe karte, ali UVEK, UVEK udjem na Kolarac i slusam divnu muziku. Lepa rec zaista otvara i gvozdena vrata :-) Ko hoce-nadje nacin, nemojte mi uzeti za zlo, ali da se zaista potrudite, Vi biste i dosli, pa makar ziveli i u Ovci recimo ili Borci (ne zelim da vredjam stanovnike tih naselja, nego samo da uporedim 'prostornu udaljenost')

SERIJE