• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stand up komičari, javite se

Konkurs za nove stand up komičare je ponovo aktuelan, svi zainteresovani mogu do 10. septembra da šalju kratke originalne snimke na adresu [email protected] .

Najboljim kandidatima zatim predstoji vatreno krštenje 20. septembra u Domu omladine Beograda: nastup pred publikom i žirijem koji odlučuje o najduhovitijem takmičaru/takmičarki.

U žiriju će se naći Ivan Ivanović (tv autor i voditelj), Igor Brakus (radio animator i voditelj), Domagoj Pintarić (stand up komičar), a jedan kolektivni glas stiže od komičara iz organizacije Standup.rs.

Pobednik dobija šansu da se profesionalno bavi stand up-om, priključi Standup.rs ekipi i već u oktobru nastupi na StandUpFestu u društvu iskusnih kolega iz regiona i Velike Britanije.

Do sada su održane tri veoma posećene Večeri otvorenog mikrofona (open mic-ovi).

Najduhovitiji takmičari učestvovali su u pokretanju i radu radionica stand-up komedije, a mnogi od njih već nastupaju na festivalima, u pozorištima i klubovima širom Srbije, ali i u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini.

Traženi podaci u prijavi: ime, prezime, kratka biografija, motiv učešća i snimak originalnog komičnog materijala u trajanju do tri minuta (prihvataju se i amaterski snimci mobilnim telefonom).

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE