• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neizvestan početak sezone u Ateljeu 212?

Iako je počela prodaja karata za narednu pozorišnu sezonu u Ateleu 212, da li će i biti predstava još je nizvesno jer sukob upravnika i glumaca nije rešen.

Naime, 25 od 33 glumca ovog pozorišta su u junu od osnivača, Grada Beograda, zatražili smenu upravnika Kokana Mladenovića jer je, tvrde glumci, Atelje 212 srozao na najniži mogući nivo...

Međutim,ni posle letnje pauze strasti se nisu smirile i dok glumci upozoravaju da neće početi sezonu sa Mladenovićem na čelu, on za "B92" kaže da sve ide po planu.

Međutim, Gorica Popović je istakla da osim problema sa upravnikom, Ateljeu 212 preti i isključenje struje zbog duga od osam miliona dinara i da svi čekaju da gradski sekretarijat za kulturu konačno nešto preduzme.

Kada će situacija u jednom od najcenjenijih pozorišta na Balkanu biti rešena još uvek je neizvesno, jer će gradski sekretar za kulturu, koji je nadležan za ovaj slučaj, biti izabran - narednih dana.

(MONDO)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

soja

Potpuno se slazem sa Vama Markse! Mozete i vi glumci da trpite,budete malo u neizvesnosti da li cu sutra na poslu imati struje ili ne. Pola drzave misli da li ce sutra imati hleb ili ne? A ta ista polovina sanja drzavnu platu i sve beneficije koje takvo radno mesto nosi!Prema tome...

Zelda

marks amin :)

marks

A vise i ovaj Kokan neka ide kad ga nece,a i ova Gorica Popovic kuka i rida,da je neukusno i pateticno postalo,tornjajte se bre,zivite bolje od 90% stanovnika a najvise kukate,idite na Brodvej,u Holivud ako mislite da ste krem neki,lepo je vama kulturnim radnicima,samo u Srbiji imate stalno radno mesto na neodredjeno u pozoristu,treba i vama priustiti cari liberalnog kapitalizma za koji ste se svesrdno zalagali,pa da vidite i kako je nama ostalima!

SERIJE