• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklanjamo vam knjigu "Foliranja"

MONDO vam poklanja dva primerka romana Vesne Surčulije.

Knjiga "Foliranja" predstavljena je 17. oktobra u čuvenoj knjižari "Geca Kon", u izdanju "Prosvete" koja baštini tradiciju od 1901, a od ove godine počinje sa izdavanjem mladih, savremenih autora.

Vesna Surčulija, profesor klavira i pijanista, je mlada umetnica, koja je do sada svoj talenat iskazivala kroz muziku. Radila je i kao muzički saradnik na popularnim serijama "Greh njene majke", "Nepobedivo srce" i "Cvat lipe na Balkanu", pri čemu je sarađivala sa značajnim imenima iz sveta umetnosti , među kojima su Kornelije Kovač, Željko Joksimović, Zdravko Šotra, Ivan Stefanović, Ivan Bosiljčić.

Knjiga "Foliranja” govori o ljubavi. O onoj prvoj - davnoj, o poslednjoj - bolnoj, ali i o zakasneloj, majčinskoj, i o onoj zabranjenoj. Takođe govori i o predrasudama i o svemu onome što radimo zbog drugih, da bismo bili prihvaćeni. U romanu je predstavljen život glavne junakinje, Marije, koja sazreva i postaje sve hrabrija, i odlučnija da menja stvari koje nisu dobre u njenom životu. Sa ovom pričom se nije teško saživeti, jer je to priča svakoga od nas.

"Foliranja" dodiruju i neke zabranjene teme, ali morate je pročitati da biste otkrili koje. Uz nju ćete se i smejati, ali i plakati. I u tome je draž: nateraće vas da se zamislite nad sopstvenim životom, i da ga menjate...

Ako želite da osvojite knjigu, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Foliranja". Dobitnici će u ponedeljak biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrade.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE