• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Deca kompozitori" u Dečjem kulturnom centru

Završni koncert festivala dečjeg muzičkog stvaralaštva održaće se u četvrtak, 25. oktobra, u 17 časova, u Velikoj dvorani Dečjeg kulturnog centra.

Festival "Deca kompozitori" već sedamnaest godina organizuje Dečji kulturni centar Beograd, ovoga puta pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Republike Srbije Ministarstva kulture i kompanije "Dunav osiguranje".

Na koncertu će biti izvedene kompozicije koje su, od velikog broja prijavljenih kompozicija, odabrane od strane republičkog žirija sastavljenog od naših eminentnih profesora muzike. Učestvuju kantautori i solisti iz Selenče, Vršca, Novog Sada, Rume, Velike Plane, Smedereva, Kragujevca, Požarevca, Aranđelovca, Požege, Leskovca i Beograda.

Svake godine deca Srbije učestvuju na republičkom konkursu koji, u januaru mesecu, raspisuje Dečji kulturni centar Beograd za dečju kompoziciju u oblasti vokalnog i instrumentalnog stvaralaštva za uzrast od 7 do 15 i od 2006. godine za uzrast od 16 do 20 godina.

Dečji kulturni centar Beograd i Festival "Deca kompozitori" stvorili su generacije mladih kompozitora, solista i kantautora.

Ulaz je slobodan.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE