• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugačiji "Portret Beograda" u Beoizlogu

Kolekcija "Portret Beograda" autora Marka Prokića naći će se u prodaji od četvrtka 20. decembra u Beoizlogu.

Majice, blokovi, torbe, magneti, maus pedovi, šolje, poslužavnici, olovke, kecelje, rukavice, fascikle, portikle i novčanici elementi su nove kolekcije koja nosi naziv "Portret Beograda" autora i ilustratora Marka Prokića, koja će se naći u prodaji od četvrtka u Beogradskom izlogu Kulturnog centra Beograda.

Kao autor i ilustrator suptilnog senzibiliteta, Marko Prokić je napravio kolekciju koja je izrasla iz njegovog pre svega ličnog odnosa prema Beogradu kroz pokušaj da se nacrta osećaj.

Napravljeni u međusobno skladnim tonovima i u prirodnim materijalima, mekih oblika i nenametljivog dizajna, Markovi suveniri odišu utiscima, pogledima, događajima, osećanjima i slikama Beograda, lako razumljivim i za one koji po prvi put dolaze u njega.

"Najteže je uvek nacrtati osećaj, male i velike stvari, viđene, doživljene i proživljene. Mislim da su dovoljno jednostavne da oni koji prvi put dolaze u Beograd odmah ga razumeju i prihvate, a da su dovoljno istinite i autentične za nas koji u ovom gradu živimo. Ovo je lepa, zanimljiva, tačna i lična strana jednog grada. Ovo je moj pokušaj" rekao je Prokić o svojoj kolekciji.

Marko Prokić je ilustrator i art direktor, rođen 1979. godine , izlagao je po raznoraznim gradovima. Najviše voli Beograd kada zimskim noćima miriše na dim iz dimnjaka.

Njegove ostale radove možete pogledati na www.fuckinfine.net.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE