• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koncerti na Kolarcu u januaru

Jedina namenski građena koncertna dvorana u Srbiji, Kolarčeva zadužbina, započeće novi koncertni ciklus u nedelju, 6. januara već tradicionalnim koncertom najperspektivnijeg mladog muzičara u prethodnoj godini.

Koncert iz ciklusa Promenadni koncert početkom januara organizuju Centar za muziku i Art link. Ovog 6. januara nastupiće najperspektivniji mladi muzičar u 2012.godini u izboru asocijacije umetnika Art Link, violinistkinja Una Stanić.

Ona će održati prvi koncert u novoj godini na podijumu Kolarčeve zadužbine u saradnji sa pijanistom Ukijem Ovaskainenom. Na programu su dela Betovena, Baha, Čajkovskog i Vijenjavskog. Koncert u Velikoj dvorani počinje u 11 sati a ulaz je slobodan.

Drugi koncert je 10. januara a nastupiće svetski popularni muzičari Aleksej Igudesman, violina i Hjung Ki Džu, klavir koje je beogradska publika upoznala zahvaljujući Centru za muziku Kolarčeve zadužbine u čijem su ciklusu Velikani svetske muzičke scene gostovali pre nekoliko godina.

Vrhunski virtuozi i zabavljači biće gosti Beogradske filharmonije na koncertu iz ciklusa Nove godine na kome će proslaviti dolazak godine po julijanskom kalendaru.

Ansambl za ranu muziku Flauto dolce održaće prepodnevni koncert u nedelju, 13.januara u okviru ciklusa "Kolarčev podijum kamerne muzike" a narednog dana uveče Beogradski novogodišnji koncert održaće Hor i Simfonijski orkestar RTS sa dirigentom Bojanom Suđićem.

Podijum Kolarčeve zadužbine u četvrtak, 17.januara ugostiće popularne vokalne umetnike, braću Teofilović i gitaristu Miroslava Tadića koji će održati koncert i predstaviti CD "Vidarica".

U petak, 18.januara je koncert iz ciklusa Beogradske filharmonije Pika - Točka - Tačka na kome će kao gosti nastupiti Slovenačka filharmonija sa dirigentom Simonom Krečičem i solistom Evom-Ninom Kozmus, flauta.

Sedam dana nakon ovog koncerta Beogradska filharmonija održaće koncert iz Klasičnog ciklusa pod dirigentskim vođstvom Muhai Tanga sa solistom Šjaoming Vangom, violina. Karte za ovaj koncert su rasprodate.

(Tanjug)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

milos

Sjajno, jedva cekam! :D

SERIJE