• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa varjačom u Malo pozorište

U subotu na novobeogradskoj sceni teatra "Duško Radović" ostvarujete 50 odsto popusta ako donesete varjaču!

Stoti put biće izvedena predstava "Andersenovi kuvari" u režiji Dragoslava Todorovića, a Malo pozorište "Duško Radović" najavljuje 50 odsto popusta na ulaznice svakome ko donose varjaču.

Pod sloganom "Dođite da zajedno kuvamo bajke", stoti put će biti izvedena lutkarsko-muzičko-plesno-pantomimska predstava u kojoj su korišćeni sadržaji iz Andersenovih bajki "Leteći kovčeg", "Divlji labudovi", "Princeza na zrnu graška", "Ružno pače", "Carevo novo odelo", "Snežna kraljica", "Cveće male Ide".

"Maestro Andersen bio je veliki stručnjak za kuvanje i zakuvavanje, prženje, dinstanje, mešenje, filovanje i začinjavanje bajki, celokupno dešavanje našeg prikazanija smešteno je u čarobnu kuhinju. Tu su pet kuvara koji vrlo predano seckaju, ljušte, mešaju, mese, kuvaju i peku raznorazne bajnosnene akonije. Sve se dešava u svečarskoj i veseloj atmosferi. Naravno, jelovnik je na visini njegovog veličanstva šefa kuhinje Hansa Kristijana Andersena: Princezina pita od graška, Kajev marcipan sa tužno veselim prelivom, Liciderski divlji labudovi, i tako dalje i tome slično.. Pa poštovani mali i veliki gosti – izvolite, poslužiti se...", navodi se u saopštenju.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE