• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moderan ples u Bitefu

Britanska koreografkinja izraelskog porekla Jasmin Vardimon sa igračima Bitef dens kompanije priprema plesnu predstavu "Yesterday" - Seti se da zaboraviš! koja će premijerno biti izvedena u Bitef teatru 9. marta.

Projekat jedne od vodećih koreografkinja Velike Britanije zajednički realizuju Bitef teatar i Britanski savet uz čiju podršku, kako je najavljeno, predstava će, pored igranja na sceni Bitef teatra, imati i međunarodni život na pozorišnim scenama drugih evropskih zemalja.

Vardimon je poznata beogradskoj publici, sa svojom trupom iz Londona gostovala je na Beogradskom festivalu igre 2010.godine sa plesnom krimi pričom "Justicija", modernom i smelom predstavom fizičkog plesnog teatra.

Sa igračima Bitef Dens komanije Vardimon priprema novu predstavu koja je svojevrsni presek njenog koreografskog rada sa najuzbudljivijim plesnim deonicama iz njenog bogatog opusa.

Vardimon predstave kreira kao višestruki autor, pored koreografije njen je koncept, režija a učestvuje i kao izvođač u svojim predstavama.

Veoma cenjena na savremenoj plesnoj ceni Velike Britanije, poznata je po kombinacijama izuzetno teških i atraktivnih plesnih deonica koje zahtevaju izvanrednu tehniku izvođenja.

Pored plesnog, njene koreografije zahtevaju i ozbiljno glumačko angažovanje plesača. Njene smele, moderne plesne predstave prate i zanimljiva scenska rešenja upotpunjena video materijalima.

(Tanjug)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE