• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro muzej "Zoran Đinđić"

Posle virtuelnog u Beogradu bi trebalo da bude otvoren i pravi muzej posvećen prvom demokratski izabranom premijeru Srbije.

Predsedništvo Demokratske stranke donelo je odluku o osnivanju muzeja "Zoran Đinđić" u beogradskoj opštini Stari grad, a tačna lokacija i datum otvaranja još uvek nisu poznati.

"Iza Zorana ostala su brojna dela, zapisi, dokumenta, fotografije, filmovi, knjige, pisama... a u muzeju će da se nađu i njegovi liični predmeti. Građa broji nekoliko stotina predmeta i dokumenata koja se delom nalaze u Arhivu Srbije i Fondaciji 'Dr Zoran Đinđić' i u posedu porodice", kaže za "Blic" poslanica Demokratske stranke Gorica Mojović.

Na današnji dan pre deset godina u 12 časova i 25 minuta premijer Srbije dr Zoran Đinđić pogođen je metkom iz snajperske puške u dvorištu Vlade Srbije.

(MONDO)

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

фил

Tacno je da ovi prave kult Djindjica i hoce da nam mazu oci isakriju se iza intelekta jednog filozofa, ali isto tako i vi koji pricate da nije bio bitan pricate gluposti. Mozemo da se slazemo ili ne slazemo s njim (ja licno ne), ali stoji cinjenica da su on i Sloba bitne figure u modernoj istoriji i treba da postoje muzej Djindjica i Slobe. Ne odbacujte sopstvenu istoriju, jer istorija, jezik i knjizevnost su jedino sto nam je ostalo.

xy

Ovi žuti će ovog nesrećnika još da deifikuju. Ogavno.

Darinka

Koji su ovo lud.... smislili nije mi jasno?Pa nije on Tesla pa da prave njegov muzej!!

SERIJE