• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Politikin Zabavnik" - 68 godina trajanja

Najstariji magazin u Srbiji "Politikin Zabavnik" proslaviće 28. februara 68 godina od osnivanja, saopštio je danas taj list.

Najstariji magazin u Srbiji "Politikin Zabavnik" proslaviće 28. februara 68 godina od osnivanja, saopštio je danas taj list.

"Pakujući" znanje u zanimljive priče, "Zabavnik" iz broja u broj donosi novosti iz sveta nauke, prirode, prošlosti, muzike...

Oni koji se svakog petka druže sa "Zabavnikom", znaju da se na njegovim stranicama uvek nadju i dramatične priče iz života, naučne fantastike ili neobične rubrike o sportu i da je sve to uvek brižljivo "upakovano" u grafički izgled lista o kome tim ilustratora naročito vodi računa.

"Zabavnik" se ponosi što je u rasponu dužem od prosečnog ljudskog života ostao veran zamisli i ideji sa kojom je osnovan - ostao je časopis za sve one koji su mladi duhom i koji uživaju u negovanom jeziku, navedeno je u saopštenju.

Samo jedna od potvrda "Zabavnikovog" kvaliteta je nagrada "Superbrend" koju je list dobio ove godine kao najbolje novine u Srbiji.

Najstariji magazin na našim prostorima za sve radoznalce od sedam do 107 godina, ponosi se time što su do sada uz njega naučile da čitaju četiri generacije. Uz ovaj magazin, mnogi su se zaljubili u strip, naučnu fantastiku ili otkrili neobične ljude i prostore, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE