• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U petak osma Noć knjige

Osma Noć knjige biće održana ovog petka od 17 do 24 sata u Beogradu i 19 gradova u Srbiji.

U 25 knjižara u zemlji plus na internet knjižari www.delfi.rs zainteresovani čitaoci moći će da se druže sa omiljenim piscima (Ljubivoje Ršumović, Ljubica Arsić, Dragan Velikić, Jovan Ćirilov, Maša Rebić, Vanja Bulić, Pavle Zelić, Jelica Greganović...), kupuju knjige po popustima od 25 do 40 posto i za njih dobijaju vredne poklone sponzora manifestacije.

Direktor "Lagune", koja ove godine slavi 15 godina postojanja, Dejan Papić rekao je da je Noć knjige prerasla u regionalnu manifestaciju koja se osim u Srbiji odvija i u Bosni i Hercegovini, uključujući Republiku Srpsku i Crnoj Gori.

"Došli smo do odabranog recepta, 2009. krenuli smo sa idejom da privučemo publiku knjizi i dokažemo da su knjige opet u modi, da su to zanimljiva mesta okupljanja. Danas, snažno grabimo napred, rekao je Papić i dodao da je Noć knjige "kulturna misija" njegove kuće.

Direktorka knjižarskog lanca "Delfi" Vesna Mihailović ocenila je da je, kada je reč o izdavaštvu, Noć knjige druga po veličini manifestacija posle Sajma knjiga i podsetila da ove godine uz 50ak drugih izdavača u akciji učestvuju i dve "državne kuće" - Zavod za udžbenike i Službeni glasnik čija će izdanja takođe biti na popustu, kao i strane knjige.

Specijalno za Noć knjige najavilkeno je i nekoliko "premijera": set "Pedeset nijansi", erotske trilogije E.L.Džejms po specijalnoj ceni i dva nova naslova koji će se pojaviti baš u petak - "Solomonova pesma" Toni Morison i "Miris ruže" Darije Haron, autorke bestselera "Bekstvo iz harema".

(Tanjug, MONDO, foto Guliver/Getty images/Thinkstock)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE