• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Avali besplatna zabava za sve

Treća po redu manifestacija "Avalsko kulturno leto" održavaće se svakog vikenda do kraja septembra na platou kod Avalskog tornja.

U tom periodu organizovaće se niz besplatnih koncerata, pozorišnih predstava, ali i drugih zabavno kulturnih programa za sve uzraste.

Sadržaji "Avalskog kulturnog leta" su ove godine podređeni roditeljima sa decom koji odluče da krenu na dnevni izlet u prirodu, ali i svim ljudima koji žele da pobegnu od gradske vreve i da se uz zanimljiv program opuste okruženi zelenilom.

Program će se najčešće odvijati u toku dana, a ove godine plato će biti i znatno komforniji pošto su ubačeni i lejzi begovi, ali i igraonica za mališane.

"Ideja je da se napravi lep ambijent za ljude koji žele da se malo opuste tokom vikenda. Osim velikog broja koncerata organizovaće se i pozorišne predstave za najmlađe, a svoje tačke imaće i razni zabavljači. Za mališane je specijalno napravljen i Dečji kutak u parku igraonici na otvorenom. Tu će moći da se igraju na spravama, dobijaće besplatne bojanke i balone, ali i učestvovaće i u mnogim drugim igrama i programima za decu", kažu u preduzeću Emisiona tehnika i veze, koje organizuje ovu manifestaciju zajedno sa Panorama barom, restoranom na 119. metru tornja.

Koncerti, kao i propratni programi, održavaće se svake subote i nedelje do kraja septembra.

Prvog meseca nastupiće nekoliko poznatih beogradskih klupskih bendova koji gaje laganiji zvuk, kao i "letnji" domaći sastav Đura i mornari. Radno vreme tornja, odnosno Panorama bara i bašte kafea na platou je od 9 do 20 sati.

U istom terminu su moguće i posete vidikovcu na 120. metru Avalskog tornja. Cena regularne ulaznice je 150 dinara, za penzionere i decu je 70, dok mališani mlađi od sedam godina ne plaćaju.

U ponudi je i VIP karta od 400 dinara koja podrazumeva i piće po izboru u Panorama baru, iz koga se takođe pruža lep pogled na Beograd.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivan

402 i 406 ne idu do podnozja avale, a 404 je ukinut

SERIJE