• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zatvaranje Belefa uz ImproveE kolektiv

Izvor MONDO/Tanjug

Beogradski letnji festival završava se u ponedeljak 15. jula u Kući Kralja Petra I na Senjaku, uz seriju nastupa beogradskog ImprovE kolektiva i gostiju iz Mađarske i Brazila.

Festival festivala, kakav smo mogli gledati u protekle dve godine je i ovog leta obogatio kulturnu ponudu Beograda.

"Stand-Up", "Sedam Veličanstvenih", "Baskerfest", "Ring Ring", "Krokodil", "Attic sešions" i drugi festivali su privukli beograđane i njihove goste na programe na više gradskih lokacija.

Izbor dvorišta Pete beogradske gimnazije za glavnu lokaciju se pokazao kao pun pogodak - grad je dobio još jedan prostor u centru za kulturna dešavanja.

Za svečani završetak, odabran je jedan od angažovanih muzičkih kolektiva iz Beograda - ImprovE, koji već skoro godinu dana svakog 15. u mesecu, u raznim gradskim prostorima organizuje koncerte na kojima učestvuju i gosti iz Srbije i sveta.

Koncerti, koji će biti održani na tri različita nivoa u samoj Kući Kralja Petra I, počeće Boas i Lukatoyboy u podrumu svojim akustičnim setom.

Potom će na prvom spratu Srđan Muc i Rastko Lazić dati svoj električni doprinos, a veče završava kvartet u kojem će, pored lokalnih heroja Igorrogi Lav (Cubrilović & Stangliczky), nastupiti mađarski bubnjar Pandi Balaš i brazilski saksofonista Jedo Gibson.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE