• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tinejdžeri osvajaju Beograd

Izvor MONDO/Tanjug

Manifestacija pod nazivom "Osvajanje Beograda" održaće se od 20. do 31. avgusta ispred Kulturnog centra Beograda, gde će biti postavljena prava peščana plaža "KCBič".

Organizatori najavljuju bogat programa za srednjoškolce: radionice sa umetnicima kao i zanimljiv filmski i muzički program.

Ostali programi u okviru "Osvajanja Beograda" "Na gajbi kod Andrića", "KCBič", "Remiks", "Junak iz kraja/Junakinja iz kraja", "Nezvani gosti", "Kako biti turista u sopstvenom gradu", "Okupacija DOB-a" odvijaće se u zatvorenim i otvorenim prostorima, u realnom i virtuelnom prostoru.

Cilj manifestacije je da se kroz koncerte, izložbe, radionice, gostovanja umetnika, upoznavanje Beograda i mnoge druge aktivnosti promoviše kreativnost, tolerancija, solidarnost na trgovima i ulicama, u svom kraju, u školama i ustanovama kulture.

Za sve radionice je neophodno prijavljivanje jer je broj mesta ograničen. Prijave se mogu slati u inboks Facebook stranice KCB UPDATE ili SMS-om na broj 062-8005-818.

Jedini uslov je da zainteresovani idu u srednju školu (ili je sada upisao/završio), a potrebni su osnovni podaci (ime, prezime, škola, razred, broj mobilnog).

Sve aktivnosti su besplatne, a projekat traje do decembra 2013. godine.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE