• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

StandUp festival - smejte se!

Izvor mondo.rs

Treći po redu StandUpFest, beogradski međunarodni festival stand up komedije, održaće se od 3. do 6. oktobra u Domu omladine. Ovogodišnji slogan festivala je "Antiapatija", a glavna zvezda je irski komičar Dilan Moran.

Zagrevanje počinje 3. oktobra, kada će publika imati prilike da vidi najbolje mlade nade, ali iz tri zemlje regiona: Hrvatske, BiH i Srbije. O pobedniku će odlučiti žiri i reakcija publike, a nagrada za pobednika je nastup na StandUpFest-u na Lent - u 2014. (SLO, Maribor) kao i na StandUpFest -u u Beogradu 2014.

Drugi i treći dan festivala rezervisani su za reviju najboljih komičara iz regiona, tako da će publika imati priliku da gleda kraće nastupe nekoliko fenomenalnih komičara kao što su Saško Kocev (MK), Ivan Šarić (HR), Tin Vodopivec (SLO), Filip Andronik (BiH), Marina Orsag (HR) ....

Naravno, tu je i ekipa komičara iz Standup.rs-a, organizacije koja je odgovorna za osnivanje i razvitak scene stand up komedije u Srbiji, kao i glavni producent i organizator StandUpFest-a. Tu su: Srđan Dinčić, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Nikola Silić...

A poslednje veče festivala dolazi jedan od najpopularnijih stand up komičara, prava stand up zvezdu iz Irske – Dilan Moran (Dylan Moran). Poslednje večeri festivala publika će imati prilike da uživa u dva i po časa programa, kada će sa Dylan-om Moran-om binu podeliti i Srđan Dinčić (Standup.rs) i Tin Vodopivec (SLO). U Beograd Dylan dolazi sa potpuno novom predstavom "Yeah, yeah".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE